top of page

מתכון זריז לסמודי מנגו נדיר!

  • תמונת הסופר/ת: עמית קרמר
    עמית קרמר
  • 5 ביוני 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 10 ביוני 2023

סמודי מנגו קריר ומרענן לימי הקיץ עם יוגורט, זרעי צ׳יה ואגוזי מלך. מתכון פשוט ב10 דקות!


סמודי מנגו עם זרעי צ׳יה
סמודי מנגו


המנגו הוא פרי טעים שכיף לאכול תמיד בכל מיני צורות: החל מלאכול אותו כמו שהוא קר מהמקרר ועד לשלב אותו במתכונים שונים: חתוך לקוביות או רצועות בסלט טרי, מרכיב עיקרי בעוגות או כחלק ממשקה אלכוהולי מרענן. היום נספר לכם על המתכון שלנו לסמודי מפנק ומרענן שתמיד בא טוב!



הסמודי יוגורט של המשק


מרכיבים


במתכון אנו משתמשים במנגו קפוא שצריך להכין מראש. קחו מנגו, קלפו אותו ותחתכו לחתיכות שאפשר להכניס לבלנדר. שימו בשקית סנדוויץ והכניסו למקפיא לכמה שעות עד שהמנגו קפוא.

  • 1 מנגו קפוא חתוך גס

  • 1 כף זרעי ציה

  • 1 גביע יוגורט

  • חופן אגוזי מלך (לא חובה אבל משדרג!)


1. מכניסים לבלנדר את המנגו והיוגורט. מערבלים בפולסים קצרים עד לקבלת סמודי במרקם אחיד וחלק.

2. מוזגים את הסמודי לכוס ביחד עם צרעי הצ׳יה ואגוזי המלך

3. אוכלים ונהנים :)


יש לכם עוד מתכונים שאתם מעוניינים לשתף איתנו? שלחו לנו הודעה ונשמח לשתף אותם כאן באתר!

 
 
 

תגובות


delicious-fresh-cut-mango-isolated.jpg

כדאי לדעת

גידול מקומי ישראלי

זמינים תמיד לכל שאלה

עקבו אחרינו

  • Facebook
  • Instagram

צרו קשר

052-2506114

יבנאל, גליל תחתון

bottom of page